Младокът Алехандро Гарначо получи заслужени похвали от мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик

...
Младокът Алехандро Гарначо получи заслужени похвали от мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик
Коментари Харесай

Тен Хаг похвали новата перла на Юнайтед

Младокът Алехандро Гарначо получи заслужени похвали от мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг, откакто донесе успеха при гостуването на Фулъм. Талантливият аржентинец се разписа в последната минута, с цел да обезпечи трите точки на “червените дяволи ”. 

“През първото полувреме играхме доста добре и трябваше да вкараме повече от един гол. Веднага след почивката пропуснахме чисто състояние. Но във футбола нещата бързо се трансформират и две полувремена в никакъв случай не си наподобяват. Фулъм започна да работи все по-добре, доминираше и създаваше рискове пред вратата ни. Заслужено ни изравниха ”, разяснява Тен Хаг. 

“Последните 10 минути бяха наши. Много съм удовлетворен от хладнокръвието, което проявихме. Победихме, тъй като до последно вярвахме, че ще вкараме гол. Радвам се, че промените още веднъж проработиха. С 11 индивида е невероятно да се печелят титли. А това е нашата цел ”, посочи нидерландецът. 

“Голът на Гарначо беше приказен. Той има нужния темперамент и напрежението не му въздейства отрицателно. Чудесно е, че възпитахме млад състезател като него. Той е доказателството, че когато един футболист заслужава късмет, го получава. Алехандро обича футбола и е същинско наслаждение да се работи с него ”, добави Тен Хаг.

Роденият в Испания Гарначо дойде в Манчестър Юнайтед през 2020 година от академията на Атлетико Мадрид. Той е юношески национал на Аржентина, а голът му против Фулъм беше първи за него в Премиър лийг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР